Artister & Band

GardsBruk

GardsBruk blei starta i 2015 og er innen country/rock sjangeren med norske tekster, fengene gitar riff og høg allsangfaktor. Dei har spelt rundt på alle dei store country festivalene med gode tilbakemeldinger.

Bandet består av: Knut Joachim Pedersen, Kåre Glesnes, Tor, Erik Rong, Kjetil Lyglund, Jørn Austbø og Morten Bergstrøm.

Her blir det god stemning så det er bare å spenne sikkerhetsselen å la seg bli Gardsbrukifisert.

The Poor Boys CC Revival Band - Creedence Forever

Her får du en musikalsk opplevelse av de sjeldne og alle dine favorittlåter av Creedence på løpene bånd. Creedence Forever har markert seg Norges råeste Creedence-tributeband og hvor en de spiller så meldes det om utsolgte hus og konserter. Her blir det god stemning og høy allsang faktor. Creedence Forever bør DU få med deg på Havgapfestivalen.

Bandet består av: Karl Henrik Svensson, Karl Petter Hauge, Jordan Saratonev og Helge Laastad

Oh Snap & MYRNA

Dette vil DU ikke gå glipp av!! Her snakker vi party band i verdensklasse med eit repertoar som strekker seg fra Jackson 5 til Kygo og 100% trøkk fra første tone og det meldes om fulle dansegulv og topp stemning når Oh Snap & Myrna spiller opp.

Bandet består av : Myrna Braza, Gautier Devalaud og Thomas’’ Tomtom’’ Haugland .

Dette er musikere i verdensklasse som har jobbet med store navn som Kygo, Allen Walker og Kurt Nilsen for å nevne noen

Coverheads

Coverheads er en duo hjemmehørende i Bergen / Os. Dette er en duo med lang erfaring innen musikkbransjen i Bergen og har eit bredt repertoar fra det melankolske til full trøkk så her er det noe for en hver smak.

Duoen består av Thomas Labach og Daniel Fregstad.

Daniel har bakgrunn fra Bighorn Butterboys, In Confesso og Contabulation. Tohmas har bakgrunn fra Bjørn Hellfuck, Goddam og Johnny Laidback.

Splint

Splint er eit band som ble etablert i 2012 og har reist land og Strand rundt på Vestlandet og spilt til dans og festivaler. Navnet Splint er inspirert av begrepet omreisende tater. Bandet spiller egen komponert dansemusikk og coverlåter

Bandet består av Arvid Søreide, Trond Eide og Hans Torsvik.

The Bruuds

The Bruuds haret stort og variert repertoar som spenner seg helt fra 60 tallet og fram til i dag. Her blir det heftige gitarsoloer, allsang, liv i rockefoten og god stemning.

Bandet består av Rune Steffensen, Vidar Ruud og John Cristian Boga.

Superslow

Ikke la navne lure deg!! Superslow fra Bergen gir deg rett - i - tryne garage-rock inspirert av regnbuer, tegneserier og kalde dusjer. Med musikere fra prosjekter som Hedda Mae og Michelle Ullestad blir dette eit fyrverkeri av en live opptreden. Bandet består av: Vegard Lemme - Magnus Magnussen - Jon Kuven - Odd Erlend Mikkelsen